Edzések helye:

 

Siklós:

A Siklósi Rendőrkapitányság és Határrendészeti Igazgatóság Siklós, Gyűdi út 11. szám alatti épületében található edzőterem.

Az edzőterem rendőrségi objektumban található, ezért az épületbe be és kijutás csak csoportos formában történhet. A pici, kezdő tanítványok szüleit, hozzátartozóit, esetleges érdeklődőket arra kérjük, hogy 16.45-re legyenek az épület előtt. 10 percet várunk, aki nem ér oda annak sajnos nincs edzés. A kezdő, gyerekcsoport foglalkozása után a gyerekek 18.00 órakor távoznak az épületből, ekkor jöhetnek be a haladó csoport tagjai, és az érdeklődők csoportos formában. Aki nem ér oda 18.00 órára annak sajnos nincs edzés! A haladó csoport tagjai 20.00 óra körül távoznak az épületből! Kérjük ezen szabályok tiszteleben tartását!

 

Edzések ideje:  

 

PICIK (5-12 évesek):

Hétfő, Szerda, Péntek: 16.45-18.00

Játékos alapú, de már sportágspecifikus kyokushin karate edzések. Mozgáskoordináció, mozgás finomító, testösszhang-ügyesség javító, kondíciót terhelő foglalkozások. Hétfőnként főleg technikai edzések (kihon & kata), míg szerdán és pénteken főleg páros gyakorlatok, álló és földharc küzdelmek.

 

HALADÓK, NAGYOBBAK (12 év felett):

Hétfő, Szerda, Péntek: 18.00-20.00

 

Hétfőn főleg tradicionális kyokushin karate edzés (Kihon & Kata & Erőnlét). Szerdán és pénteken páros gyakorlatok, sportág specifikus terhelésekkel, sok-sok álló és földharccal. Az állóharcban a kyokushin knock- down technikákon túl egyre többet használjuk a nagykesztyűt, thai-box, low-kick szabályrendszerben. Földharcban pedig a brazil jiu-jitsu fojtó és feszítő technikákat alkalmazunk amatőr MMA szabályrendszerben.

 

Kedd, Csütörtök: 18.00-19.00

Zsák, Kettlebbell, CrossFitt, erő-állóképességi sportág specifikus intenzív erőedzések, nagyobbaknak, CSAJOKNAK!!! 

Elsősorban kardio alapú, a kyokushin karate mozgásanyagát magába foglaló, főleg kondiciót, erő-állóképességet lényegesen javító edzésforma.A Kyokushin Karate erő-álló képességi gyakorlatait vegyítjük a mai napokban sikeressé vált CrossFitt, Kettlebell, Global Training edzés terhelésekkel.Tényleges kontakt a gyakorlók között nincs, nincs tényleges küzdelem! Igazi zsírégető, álló képességet, kondíciót javító foglalkozás! Reméljük egyre több lány, anyuka látogatóval!

Oldalmenü
Naptár