OSU!

 

Az edzések megtekinthetőek és ezt javasoljuk is.

 

A helyszínt, az időpontokat az EDZÉS INFORMÁCÓK menüben találjátok.

 

A 18 év alatti fiatalok, főleg a 14 év alatti gyermekek esetén mindenképpen szükség van a szülő beleegyezésére, hogy fiatalkorú, kiskorú gyermek hozzánk járhasson edzésre! Az első edzések egyikén szükségesnek tartjuk a személyes kapcsolatfelvételt az ilyen korú gyermek szüleivel, egy személyes elbeszélgetés erejéig.

 

Az első edzésre olyan ruhát hozzál, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Ez lehet melegítő, rövidnadrág, póló. A karate ruha nem kötelező, és senkinek nincs az elején.

 

A szükséges edző és védőfelszerelések az edzőktől megrendelhetőek, talán ezek a legszükségesebb eszközök, és nem a karate ruha. (legalábbis az elején..)

 

Az edző- és védőfelszereléseket bárhol meg lehet vásárolni, azonban talán leggazdaságosabban a klubbon keresztül lehet hozzájuk jutni.

 

Mindenki a képességeinek megfelelő terhelést kapja, senkit nem dobnak először a mélyvízbe.

 

Az első edzéseken, alapállásokat, védéseket, rúgásokat, támadásokat, eséseket és az etikettet(a dojoban alkamazandó viselkedési formát) tanulja az ember.

 

A magasabb övesektől, a mesterektől segítséget kapsz mindenben!

 

Ha van sportsérülésed, orvosi problémád, arról az edzőket tájékoztasd.

 

Amennyiben eldöntötted, hogy járni szeretnél, és klubunkhoz szeretnél csatlakozni, akkor hozz magaddal 2 db igazolvány képet, és a személyi adataidat.(Név, születési hely és idő, anyja neve, TAJ száma, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe, hozzátartozói elérhetősége..)

 

Ez alapján, kiállítunk számodra egy karate tagsági igazolványt(Budo Pass).

 

Ha megvan a Budo Pass -od, el kell menned  Sportorvoshoz sportorvosi vizsgálatra, annak eredményét be kell pecsételtetned az igazolványba.

(Mindenki csak "sportolhat", vagy "versenyezhet" engedéllyel vehet részt az edzéseken!)

 

Az edzéseken mindenki a saját felelősségére, vesz részt.

 

Aki szeretné, annak lehetősége van övvizsgára, edzőtáborozásra, versenyzésre- különböző szabályrendszerekben, és szinteken.

 

Más klubok, szervezetek tagjai is látogathatják az edzéseinket, és nem kell ide igazolniuk. De mindez csak a mesterük engedélyével történhet.

 

Edzéseink alapvetően jó hangulatúak, azonban szükségesnek tartjuk, hogy mindenki minél korábban sajátítsa el a dojo-etikett tanait, és kérjük, hogy annak megfeleően is viselkedjen!

 

Edzésen maximális munkát várunk, mindenkinek a saját képességeinek megfelelően!

 

Alapítónk Oyama mester kedvenc mondása szerint is:

 

"Aki sokat izzad békében az keveset vérzik háborúban!"

 

Véleményünk szerint:

 

A fájdalom elmúlik, a sebek beheggednek, s ami nem öl meg az csak erősebbé tesz!!

 

Csak az elvégzett, kemény munkában hiszünk, így is edzünk, így is élünk!

Célod mindig az önmagad felett aratott győzelem kell, hogy legyen!

 

Oldalmenü
Naptár