Vendégkönyv

Hozzászólások (5)

krisz0101
12 éve, 2 hónapja, 11 napja és 2 órája
osu sempai nem tudok menni edzésre mert tegnap biciklizés közben leszakadt a lábujjamról a köröm:S
damashidojo
12 éve, 1 hónapja, 26 napja és 18 órája
OSU!

Klubtagok, tanítványok, szülők!
Augusztusban ismételten beindulnak az alapozó, komolyabb edzések! Szeptembertől havonta versenyek, valamint októberben övvizsga várható! A csapat minden tagját szeretettel várjuk edzéseinkre!!! A versenyre történő felkészülések minimum 4-6 hétig tartanak, míg az övvizsgára történő felkészülésekhez kötelező a heti 3-5 edzés, kötelező kihon, és kata foglalkozások!
Akinek még nyári programjai vannak azok kérem jelezzék nekem, szeretném ha augusztus közepétől mindenki járna edzésekre! Kérek minden tanítványt, és szülőt, hogy jelezzenek vissza nekem, vagy itt, vagy privát mail-ben, telefonon!

Köszönöm!

Isti senpai..
Isti senpai
12 éve, 1 hónapja, 21 napja és 18 órája
OSU!

Haladó Csoport tagjai!
Aki nem volt a pénteki edzésen azt megkérem, hogy a holnapi (keddi) edzésre hozzon magával futócipőt!!! Kimegyünk a sportpályára és érdekes futó, és különböző "magyar népmesés" ügyességi gyakorlatok lesznek! Várok mindenkit, remélem egyre többen lesztek!
Isti senpai
11 éve, 11 hónapja, 1 órája
OSU!

A ma esti zsákterhelés a halottak napja miatt elmarad! Holnap mindenkit szeretettel várok! Kérem szóljatok mindenkinek!!!
Isti senpai
11 éve, 9 hónapja, 7 napja és 2 órája
OSU!

Minden kedves klubtagunknak, azok családjának, szeretteiknek, valamint összes ismerősünknek Nagyon Boldog, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és sikeres, eredményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!!!
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!
Oldalmenü
Naptár